Vakantie appartementen

Golf Y Mar, Spanje (6 pers.)

Residencial Golf Y Mar is het nieuwe exclusieve wooncomplex in Oliva Nova Golf, CHG projecteert en bouwt twee, 4 verdieping hoge residenties met ieder 22 exclusieve appartementen. Direct aan de golfbaan in Oliva Nova Golf, het Eldorado van de Costa Blanca op het vaste land van Spanje. Uw toekomstig woonparadijs beschikt over talrijke faciliteiten en voordelen, zoals een voortreffelijke ligging in een absolute rustige omgeving omringd door een grandioos landschap.

Golfliefhebbers
Residencial Golf Y Mar ligt direct aan de door Seve Ballesteros ontworpen en aangelegde 18 holes Championship golfbaan, grenzend aan het clubhuis, tegenover de driving range en afslag nummer 10. De afstand tot aflslag nummer 1 bedraagt 30 meter.

Zwemliefhebbers
Een royaal zwembad omgeven door een gemeenschappelijke tuin, die uitsluitend ter beschikking staat van de appartementeigenaren en hun gasten. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Boeken

golf-y-mar-1 golf-y-mar-2 golf-y-mar-3 golf-y-mar-4 golf-y-mar-5 golf-y-mar-6


Palm Oasis, Gran Canaria (6 pers.)

Palm Oasis Maspalomas is een klein vakantiepark, bestaande uit 234 appartementen gelegen op het eiland Gran Canaria. Het biedt een spectaculair uitzicht op het natuurpark van de duinen van Maspalomas.

Dit ruime appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, eet-woonkamer met een slaapbank, een open keuken en een gemeubileerd terras. Ook inbegrepen zijn een hydro-massage bad, satelliet-tv en een gratis Wi-Fi-verbinding. De airconditioning is beschikbaar tijdens de maanden augustus en september.

Prijs: € 600,- per week.

Boeken

palm-oasis-1 palm-oasis-2 palm-oasis-3 palm-oasis-4 palm-oasis-5 palm-oasis-6